Βεζένκοφ: «Κρίνετε εσείς την τελευταία φάση»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την τελευταία φάση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν στην οποία ο Αντρέα Τρινκιέρι ζήτησε φάουλ.

Βεζένκοφ: «Κρίνετε εσείς την τελευταία φάση»

Σε ακόμα ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν από τους καλύτερος παίκτες της ομάδας του. Ο 25χρονος άσος ήταν και πρωταγωνιστής στη φάση που προκάλεσε τις αντιδράσεις του Αντρέα Τρινκιέρι. Ο ίδιος για τη συγκεκριμένη φάση τόνισε ότι ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει όπως θέλει.

Αναλυτικά ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε:

Για τη σταθερότητα του: Είναι και θέμα προπονητή η σιγουριά γιατί μπορεί να μην ανεχτεί να μην είμαι καλός και να με βγάλει έξω. Δεν παίξαμε το πιο ωραίο μπάσκετ που έχουμε παίξει, αλλά κάναμε μικρά πράγματα που έπρεπε και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Για τον ρόλο του: Νιώθω καλά. Πρέπει η ομάδα να κερδίζει. Πρέπει να πετύχουτμε γιατί έτσι είμαστε όλοι πετυχημένοι. Εφόσον έχω τον χώρο και τον χρόνο προσπαθώ να βοηθάω.

Για τον χαρακτήρα: Λείπουν και παίκτες που ήταν κομβικοί στις θέσεις τους. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω. Βλέπουμε ότι η Ζενίτ, η Ζαλγκίρις και η Βαλένθια είναι ομάδες πολύ συμπαγείς και κάνουν καλά παιχνίδια. Εάν θέλουμε να έχουμε βλέψεις πρέπει να νικήσουμε μέσα στη Μακάμπι.

Για τους στόχους του: Θέλω πολύ να πετύχω μαζί με την ομάδα μου. Δεν έχω πετύχει κάτι σε ομαδικό επίπεδο. Θέλω πολύ η ομάδα να μπει στα πλέι οφ. Αυτό έχω μάθει από τους μεγάλους παίκτες ότι πρέπει να βρίσκεσαι εκεί. Πρέπει να θυσιάσεις το "εγώ" και να το βάλει κάτω από το "εμείς".

Για την τελευταία φάση: Αν ήταν φάουλ ή όχι θα το κρίνετε εσείς. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει. Κάντε τον σχολιασμό εσείς και βρείτε αν είναι ή όχι.