Χαραλαμπόπουλος: «Παραμένουμε εντός στόχων» (vid)

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου (8/01- 21:00) στο ΣΕΦ, έκανε και μια πρώτη αποτίμηση για το μισό της σεζόν που έχουμε διανύσει.

Χαραλαμπόπουλος: «Παραμένουμε εντός στόχων» (vid)

Για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου (21:00) την Παρασκευή (8/01) μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην καλή άμυνα στο χαμηλό ποστ που πρέπει να παίξει αυτός και οι συμπαίκτες του, απέναντι στους Βαυαρούς, ενώ έκανε και μία αποτίμηση για το πρώτο μισό της σεζόν.

Μπαρτζώκας: «Χωρίς αύριο για τον Ολυμπιακό ο αγώνας με την Μπάγερν» (vid)

Αρχικά, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε αναφερόμενος στην γερμανική ομάδα: «Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει με την ως τώρα πορεία της. Όμως, αν μπούμε δυνατά και κάνουμε το παιχνίδι μας όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα η άμυνα στο low post, αλλά και γενικά η άμυνα θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης».

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως μετά το τέλος του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός παραμένει εντός στόχων, απάντησε: «Σίγουρα είναι… Μην ξεχνάτε πως έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να τελειώσει για εμάς ο πρώτος γύρος. Πιστεύω πως έχουμε πάει πολύ καλά, αν και υπήρχαν δύο τρία παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Αλλά πιστεύω πως η χρονιά δεν έχει τελειώσει και εμείς παραμένουμε εντός στόχων».