Οντέντ Κάτας: Στα πρόθυρα συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό

«Ο Οντέντ Κάτας βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό», αναφέρουν στο Ισραήλ - Η αποζημίωση της Χάποελ και η ανάρτηση του δημοσιογράφου που αποκάλυψε το θέμα.

Οντέντ Κάτας: Στα πρόθυρα συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό

Πολύ κοντά στην τελική συμφωνία με τον Οντέντ Κάτας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα ynet.co.il, αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα της ότι «ο Οντέντ Κάτας βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό».

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τις προχωρημένες επαφές τόσο με τον Ισραηλινό προπονητή, όσο και με την ομάδα του, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Μάλιστα οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν ότι η Χάποελ συμφώνησε να αποζημιωθεί.

Για το ίδιο θέμα και για «συζητήσεις που βρίσκονται στα πρόθυρα της συμφωνίας» μεταξύ Παναθηναϊκού και Οντέντ Κάτας κάνει λόγο ο ισραηλινός δημοσιογράφος Ρόι Κοχέν.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο, ο οποίος την Τετάρτη αποκάλυψε το συγκεκριμένο θέμα. Σε νεότερη ανάρτησή του στα social media αναφέρει: «Οι συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Όντεντ Κάτας βρίσκονται στα πρόθυρα συμφωνίας. Η τελική απόφαση ανήκει στον Κάτας και έχει τεθεί ενώπιον ενός πολύ δύσκολου διλήμματος».