Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα για Οντέντ Κάτας

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ο Οντέντ Κάτας είναι ο πρώτος στόχος των «πράσινων» σύμφωνα με την Walla.

Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα για Οντέντ Κάτας

Το όνομα του Οντέντ Κάτας ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με την Walla, ο Κάτας όχι μόνο απασχολεί τους «πράσινους» αλλά είναι και ο πρώτος στόχος για να καλύψει τη θέση του Βόβορα.

Βέβαια όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κάτας δεν είναι ελεύθερος για να αποχωρήσει από την Χάποελ Ιερουσαλήμ και για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσει το ΟΚ και η ομάδα του.

Ο Οντέντ Κάτας, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟ, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να αναλάβει τη θέση του πρώτη προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας της «πράσινης» ΚΑΕ με τον Γιώργο Βόβορα.

Σύμφωνα με το Walla, πρώτος στόχος των πράσινων από την αγορά του εξωτερικού είναι ο 46χρονος Οντέντ Κάτας, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

«Οι πρωταθλητές Ελλάδας αποφάσισαν να προσπαθήσουν να πάρουν άμεσα τον Οντέντ Κάτας. Ακόμη κι αν υπάρξει, πάντως, συμφωνία ανάμεσά τους, θα πρέπει να πάρουν και τη συγκατάθεση της Χάποελ η οποία θα πρέπει να λάβει και ένα ποσό για να σπάσει το συμβόλαιό του» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Κάτας ήταν από την πρώτη στιγμή ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Βέβαια ακόμη κι αν ο Κάτας τα βρει με τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει ο 46χρονος να πάρει και το ΟΚ από την ομάδα του, προκειμένου να έρθει στη χώρα μας και να αναλάβει τους «πράσινους».