Ολυμπιακός-Μέγκα Μπάσκετ: Η βράβευση της νοσηλεύτριας ΜΕΘ που εμβολιάστηκε πρώτη

Ο Ολυμπιακός βράβευσε την την Ευσταθία Καμπισιούλη, την νοσηλεύτρια ΜΕΘ η οποία ήταν η πρώτη που εμβολιάστηκε στη χώρας μας με το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Παραδόθηκαν επίσης επιταγές "Μαζί για το Παιδί" καθώς επίσης και ιατρικές μάσκες. 

Ολυμπιακός-Μέγκα Μπάσκετ: Η βράβευση της νοσηλεύτριας ΜΕΘ που εμβολιάστηκε πρώτη

Ο Ολυμπιακός στο φιλικό παιχνίδι με την Μέγκα Μπάσκετ έδειξε το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Ξεχωριστή στιγμή ήταν με την Ευσταθία Καμπισιούλη, την νοσηλεύτρια ΜΕΘ η οποία ήταν η πρώτη που εμβολιάστηκε στη χώρας μας με το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης της παρέδωσε μια δωροεπιταγή για αγορές από τα καταστήματα GSA, που «ντύνουν» τον Ολυμπιακό. Ο Βασίλης Σπανούλης της παρέδωσε μια φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των παικτών και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, μία δωροεπιταγή για αγορές από τις μπουτίκ του Ολυμπιακού.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός δια του Νίκου Λεπενιώτη παρέδωσε μια επιταγή στον Γιώργο Παπαδάκη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για την ενίσχυση του προγράμματος σίτισης οικογενειών που πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προσέφερε επίσης στην πρόεδρο του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη μάσκες και αντισηπτικά για το προσωπικό του ΣΕΦ.

Ο Νίκος Λεπενιώτης, έχοντας σε όλες αυτές τις βραβεύσεις δίπλα του και την Ιωάννα Μπερίου, την Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του μεγάλου χορηγού BWIN, παρέδωσε στον Γενικό Διευθυντή της ΕΛΕΠΑΠ (σ.σ. παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά) Μαριανό Τάσο 30.000 ιατρικές μάσκες για τα θεραπευτικά προγράμματα του Οργανισμού.

Τέλος, ο Κώστας Παπανικολάου μαζί με την Ιωάννα Μπερίου παρέδωσε στον διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Δημήτρη Πιστόλα, 10.000 ιατρικές μάσκες.