Γιαννακόπουλος: «Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη… - Είμαι προς αποχώρηση»!

Τι είπε ο προς αποχώρηση ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το ραντεβού με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για το θέμα της κατασκευής κλειστού γηπέδου μπάσκετ στον Βοτανικό.

Γιαννακόπουλος: «Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη… - Είμαι προς αποχώρηση»!

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με τον προς αποχώρηση ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για το θέμα της κατασκευής κλειστού γηπέδου μπάσκετ στον Βοτανικό, σε όμορη περιοχή, από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στο σχέδιο της «Διπλής Ανάπλασης».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξερχόμενος της Δημαρχείου στην Αθήνα, στις δηλώσεις του ήταν… αόριστος, καθώς αυτό που υποστήριξε ήταν πως μόνο ο Ερασιτέχνης μπορεί να πάρει μια τέτοια απόφαση, καθώς ο ίδιος είναι προς αποχώρηση, ενώ αν υπάρχει νέος ιδιοκτήτης για την ΚΑΕ, θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το ραντεβού με τον Κώστα Μπακογιάννη:

«Κανείς από εμάς δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για όλο αυτό το πρότζεκτ. Ούτε κάποιος ο οποίος έχει διασύρει τον Παναθηναϊκό και το μόνο που σκέφτεται είναι το οικονομικό, την τσέπη του και τις εξυπηρετήσεις σε τρίτους.

Ούτε κάποιος που δεν έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος για κάτι τέτοιο, ούτε κάποιος που είναι προς αποχώρηση.

Αυτή η απόφαση πρέπει να παρθεί από τη ΓΣ του Ερασιτέχνη. Όποια κι αν είναι η απόφαση, η ΚΑΕ θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή για όσο διάστημα θα είμαι εγώ ιδιοκτήτης. Αν έρθει άλλος ιδιοκτήτης, θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος».