Μπακογιάννης: «Συνάντηση με τον Γιαννακόπουλο για το γήπεδο μπάσκετ»

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα έχει την Παρασκευή (18/12) συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το θέμα του γηπέδου μπάσκετ.

Μπακογιάννης: «Συνάντηση με τον Γιαννακόπουλο για το γήπεδο μπάσκετ»

Συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θα έχει την Παρασκευή (18/12) ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, όπως υποστήριξε στο Δημοτικό Συμβούλιο, με κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα να αποτελεί το θέμα του γηπέδου μπάσκετ.

Η συνάντηση θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (18/12) το πρωί όπου θα υπάρξει και η σχετική πρόταση για την κατασκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ για τον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Μπακογιάννης μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά στο Δ.Σ. της Αθήνα…

«Έχω ζητήσει συνάντηση με την ΚΑΕ από την προηγούμενη εβδομάδα. Θα χαρώ να τους συναντήσω την Παρασκευή»!

Θυμίζουμε, πως το γήπεδο μπάσκετ δεν συμπεριλαμβάνεται στο σχέδιο της «Διπλής Ανάπλασης» αλλά έχει υπάρξει μέριμνα «σε περιοχή εκτός της έκτασης της Διπλής Ανάπλασης και πιο συγκεκριμένα σε όμορα οικόπεδα ή σε οικόπεδα ακτίνας 300 μέτρων από την έκταση της Διπλής Ανάπλασης, ο Δήμος θα χωροθετήσει -κατόπιν συμφωνίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό- τη δημιουργία Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ και Εγκαταστάσεις Πολλαπλών Χρήσεων».