Σφαιρόπουλος για Κοέν: «Παραβίασε τους κανόνες, όλοι πρέπει να τους σέβονται»

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Χάποελ Χάιφα μίλησε για τη νίκη της ομάδας αλλά και το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Σάντι Κοέν

Σφαιρόπουλος για Κοέν: «Παραβίασε τους κανόνες, όλοι πρέπει να τους σέβονται»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Χάποελ Χάιφα και φυσικά στο περιστατικό με τον Σάντι Κοέν, τονίζοντας πως παραβίασε τους κανόνες που υπάρχουν στην ομάδα και όλοι πρέπει να σέβονται.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τη Χάποελ Χάιφα με 81-75, αλλά το περιστατικό με τον Κοέν είναι εκείνο που έγινε θέμα συζήτησης.

Σφαιρόπουλος: Έστειλε τον Κοέν στα αποδυτήρια ύστερα από ανάρμοστη συμπεριφορά

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως είναι αμείλικτος στα θέματα πειθαρχίας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της «ομάδας του λαού» με την Χαποέλ Χάιφα, θέλησε να αντικαταστήσει τον Σάντι Κοέν.

Ο Ισραηλινός όμως πηγαίνοντας στον πάγκο αγνόησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός που περίμενε να του δώσει το χέρι, τον άρπαξε από το δικό του χέρι, αλλά ο Κοέν το τράβηξε με δύναμη, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο τον εκνευρισμό του για την αλλαγή του.

Ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος έστειλε απευθείας τον παίκτη στα αποδυτήρια, είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Ο Κοέν παραβίασε τους κανόνες. Δεν είναι μεγάλο θέμα, αλλά η ομάδα έχει κανόνες και όλοι πρέπει να τους σέβονται».

Στο αγωνιστικό κομμάτι και τη νίκη, ο Σφαιρόπουλος σημείωσε: «Μέχρι το 35ο λεπτό ελέγξαμε το παιχνίδι και παίξαμε καλά. Η Χάιφα προσπάθησε να επιστρέψει και δεν μου άρεσαν τα τελευταία λεπτά που παίξαμε».