Σφαιρόπουλος: Έστειλε τον Κοέν στα αποδυτήρια ύστερα από ανάρμοστη συμπεριφορά

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας και ο Σάντι Κοέν της Μακάμπι Τελ Αβίβ το γνώρισε από πρώτο χέρι.

Σφαιρόπουλος: Έστειλε τον Κοέν στα αποδυτήρια ύστερα από ανάρμοστη συμπεριφορά

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει αποδείξει πως είναι αμείλικτος στα θέματα πειθαρχίας σε μία ομάδα και το επανέλαβε και στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Έλληνας τεχνικός, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της «ομάδας του λαού» με την Χαποέλ Χάιφα, θέλησε να αντικαταστήσει τον Σάντι Κοέν.

Ο Ισραηλινός όμως πηγαίνοντας στον πάγκο αγνόησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός που περίμενε να του δώσει το χέρι, τον άρπαξε από το δικό του χέρι, αλλά ο Κοέν το τράβηξε με δύναμη, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο τον εκνευρισμό του για την αλλαγή του.

Ο Έλληνας κόουτς, που έχει δείξει πως είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας φυσικά και δεν έκανε αποδεκτή την κίνηση από τον παίκτη του και τον έστειλε απευθείας στα αποδυτήρια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και στη θητεία του στον Ολυμπιακό είχε στείλει στα αποδυτήρια τον Κώστα Παπανικολάου και μάλιστα σε ματς με τον Παναθηναϊκό. Όχι για ανάρμοστη συμπεριφορά, αλλά για ανυπακοή καθώς του είχε κάνει παρατηρήσεις να μην μιλάει στους διαιτητές αλλά εκείνος δεν τον είχε ακούσει. Μάλιστα είχε βγάλει και τον Έρικ Γκριν σε αναγκαστική άδεια.