Ολυμπιακός: Mε κόουτς Παππά και δίχως σκορ το φιλικό με Χαρίλαο Τρικούπη (pics)

Ο Ολυμπιακός, χωρίς του νοσούντες από κορονοϊό και τον τραυματία Άαρον Χάρισον, έδωσε φιλικό στο ΣΕΦ κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη (Μεσολόγγι). Δεν κρατήθηκε συνολικό σκορ και στατιστικά. Προπονητικού χαρακτήρα εντελώς.

Ολυμπιακός: Mε κόουτς Παππά και δίχως σκορ το φιλικό με Χαρίλαο Τρικούπη (pics)

Ύστερα από δέκα μέρες περίπου απραξίας και μιας μικρής περιόδου… μίνι καραντίνας, ο Ολυμπιακός έπαιξε και πάλι παιχνίδι, έστω κι αν ήταν φιλικού χαρακτήρα. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν το μεσημέρι της Δευτέρας (23/11) φιλικό με τον Χαρίλαο Τρικούπη (Μεσολόγγι) στο ΣΕΦ, όπου πρώτος στόχος φυσικά ήταν να ξεμουδιάσουν αρχικά και να γίνει μία προσπάθεια να μπουν και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό.

Είναι σαφές, πως έχει επηρεαστεί από την απραξία και θα φανεί αυτό με την Μπασκόνια. Η προσπάθεια που μπορούσε να γίνει από το τεχνικό τιμ όμως έγινε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε τη σκυτάλη στον άμεσο συνεργάτη του Χρήστο Παππά, ο οποίος ήταν αυτός που κοούτσαρε στο φιλικό και έδινε οδηγίες. Είναι σαφές ότι απουσίαζαν οι νοσούντες από τον κορονοϊό ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Άαρον Χάρισον που είναι τραυματίας.

Σκορ δεν κρατήθηκε, ούτε στατιστικά, απλά το κάθε δεκάλεπτο ξεκινούσε από 0-0 και μετά μηδενίζονταν.