Λεπενιώτης: «Περήφανοι για την πρόοδο και επιτυχία του Ποκουσέφσκι»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Αλεξέι Ποκουσέφσκι για την επιλογή του στο ντραφτ του ΝΒΑ, από τους Οκλαχόμα στο Νο.17.

Λεπενιώτης: «Περήφανοι για την πρόοδο και επιτυχία του Ποκουσέφσκι»

Τα συγχαρητήριά του, για την επιλογή του Αλεξέι Ποκουσέφσκι στο ντραφτ του ΝΒΑ, στο Νο.17 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, έδωσε και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης.

NBA Draft 2020: Ο Ποκουσέφκσι επιλέχθηκε στο Νο17 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Θερμά συγχαρητήρια στον Αλεξέι Ποκουσέφσκι για την επιλογή του στο Νο.17 του ντραφτ του NBA! Όλοι μας στον Ολυμπιακό είμαστε πολύ περήφανοι για την πρόοδο του τα τελευταία 6 χρόνια και την φανταστική αυτή επιτυχία του που έγραψε ιστορία!

Πέμπτη, 19/11/2020 15:50 Μπάσκετ

Ποκουσέφσκι: «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσουν οι Θάντερ»

Περήφανοι επίσης είμαστε και για το εξαιρετικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα μας που συνεχίζει να αποδίδει καρπούς. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας Χρήστο Μπαφέ, τους επικεφαλής προπονητές Δημήτρη Τσαλδάρη και Νίκο Μπάρλο και σε όλο το staff της Αναπτυξιακής Ομάδας και της Ακαδημίας του Ολυμπιακού καθώς και των προπονητών και του γυμναστή της Ανδρικής ομάδας, Ανδρέα Γκατζούλη και όλου του staff της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ολυμπιακός: «Υπερήφανοι για σένα Πόκου»

Θερμές ευχαριστίες για αυτή την επιτυχία, αξίζουν επίσης και στον Νίκο Κεραμέα, πρώην επικεφαλή της Ακαδημίας μας και τον Χρήστο Σταυρόπουλο, πρώην GM. Η σημαντικότερη όμως συμβολή είναι των προέδρων του Ολυμπιακού κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου καθώς με το όραμα τους και τις συνεχόμενες και αυξανόμενες επενδύσεις, και στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, δείχνουν τον δρόμο των επιτυχιών για το μέλλον του Ολυμπιακού και του Ελληνικού Μπάσκετ!»