Ποκουσέφσκι: «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσουν οι Θάντερ»

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι τα ξημερώματα επελέγη στο ΝΟ 17 του ΝΒΑ ντραφτ 2020 και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό και να ξεκινήσει καριέρα με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Ποκουσέφσκι: «Θα κάνω ό,τι  μου ζητήσουν οι Θάντερ»

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι τα ξημερώματα επελέγη στο Νο 17 του ΝΒΑ ντραφτ 2020. Ο 18χρονος Σερβο-Έλληνας φόργουορντ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό και να ξεκινήσει την καριέρα του στο ΝΒΑ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Η ομάδα της Οκλαχόμα επέλεξε τον Ποκουσέφσκι σε ανταλλαγή με τους Τίμπεργουλβς (για τον Ισπανό διεθνή πόιντ γκαρντ Ρίκι Ρούμπιο και δύο ντραφτ picks). «Ό,τι μου ζητήσουν οι Θάντερ... θα το κάνω,» σχολίασε πανευτυχής ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, στις πρώτες δηλώσεις του, μετά την επιλογή του στον πρώτο γύρο του ΝΒΑ ντραφτ.

Στην συνέχεια ο ύψους 2.13 ταλαντούχος φόργουορντ, πρόσθεσε: «Ξέρω πως θα προσφέρω μεγάλη ενέργεια. Ό,τι μου ζητήσουν θα το κάνω. Θα δουλέψω στο 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου, ό,τι και να σημαίνει αυτό». Ερωτηθείς για τα πρότυπά του από τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, ο Ποκουσέφσκι απάντησε: «Ο Κέβιν Ντουράντ είναι φυσικά ένας από τα πρότυπά μου, από τη νέα εποχή του ΝΒΑ. Ο Τόνι Κούκοτς είναι πρότυπό μου από τους παλιούς».