Ποκουσέφσκι: «Έχει συμφωνήσει με τους Θάντερ - Θα τον επιλέξουν στο «25»

Στις 18 Νοεμβρίου είναι το φετινό Ντραφτ στο ΝΒΑ - Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ποκουσέφσκι έχει ήδη συμφωνήσει με τους Θάντερ - Θα τον διαλέξουν στο νούμερο «25».

Ποκουσέφσκι: «Έχει συμφωνήσει με τους Θάντερ - Θα τον επιλέξουν στο «25»

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ερχόμενο Ντραφτ για τον Ολυμπιακό, καθώς σε αυτό θα λάβει μέρος το μεγάλο ταλέντο της ομάδας, Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Μάλιστα, αν επιλεγεί μέσα στις πρώτες 20 ομάδες, όποιο κλαμπ επιχειρήσει να τον κάνει άμεσα δικό του, τότε θα προσφέρει στους Πειραιώτες 1.500.000 ευρώ. Αυτή είναι η ρήτρα.

Τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, πάντως, τα οποία έχουν γίνει αναπαραγωγή και στη Σερβία, τονίζουν πως ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους Θάντερ. Μάλιστα, επισημαίνουν πως έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδα, οι οποίοι και του ξεκαθάρισαν πως θα τον επιλέξουν στο νούμερο «25» του φερινού Ντραφτ.

Οι Αμερικανοί, μάλιστα, αναφέρουν πως ένας από τους λόγους που ο Σέρβος φόργουορντ δεν έλαβε μέρος στον επιθυμητό βαθμό στις προπονήσεις στις ΗΠΑ, συνέβη γιατί ο παίκτης έχει πάρει εγγυήσεις πως θα επιλεγεί από τους Θάντερ. Είναι μία τακτική που συνηθίζει να κάνει πράξη η Οκλαχόμα στους παίκτες που την ενδιαφέρουν.

Μένει να δούμε, λοιπόν, κατά πόσο αυτό θα γίνει πράξη.

Ολυμπιακός: Το «φαινόμενο Ποκουσέφσκι» μπορεί να φέρει λεφτά