Ολυμπιακός: Τούρτα στον Ζαν-Σαρλ μετά την προπόνηση (vid)

Τούρτα στο παρκέ από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της προπόνησης, για τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ που είχε τα γενέθλια του! Οι ευχές της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Ολυμπιακός: Τούρτα στον Ζαν-Σαρλ μετά την προπόνηση (vid)

Μία έκπληξη περίμενε τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ μετά το τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού την Κυριακή (8/11) ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου την Πέμπτη (12/11).

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έβγαλαν στο παρκέ μια τούρτα για τα γενέθλια του Γάλλου φόργουορντ, ο οποίος εν μέσω χειροκροτημάτων από τους συμπαίκτες του έσβησε τα κεράκια με το Νο.27 και άπαντες του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Σε ανάρτησή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε για τον Γάλλο φόργουορντ: «Τα γενέθλια είναι ο τρόπος της φύσης να μας θυμίζει να τρώμε περισσότερες... τούρτες. Χρόνια πολλά Λιβιό, με επιτυχίες και ατελείωτη ευτυχία».

Από κει και πέρα, με τον Άαρον Χάρισον να είναι ο μοναδικός απόντας από το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε η προπόνηση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εντρυφήσει στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του και προσαρμόζεται ανάλογα στα ατού της Άλμπα, η οποία διακρίνεται από ταχύτητα στο παιχνίδι της.

Οι Πειραιώτες βλέπουν στο βίντεο τον αντίπαλό τους και τον αναλύουν τις τελευταίες ημέρες και στη συνέχεια δουλεύουν τα όσα έχουν συζητήσει στην ανάλυση, στο παρκέ σε «πέντε-πέντε».

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Άαρον Χάρισον (ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας), που θα απουσιάζει για τις επόμενες 20 με 30 μέρες εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο, που υπέστη στο παιχνίδι με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.