Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Σέλβιν Μακ – Κάνει ντεμπούτο με Εφές (pics)

Ο Σέλβιν Μακ αφίχθη στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Θα ξεκινήσει από Δευτέρα (9/11) προπονήσεις και θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στο κλειστό του ΟΑΚA. Οι πρώτες του δηλώσεις...

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Σέλβιν Μακ – Κάνει ντεμπούτο με Εφές (pics)

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει η… μελάνι από την ανακοίνωση της απόκτησης από τον Παναθηναϊκό, του Σέλβιν Μακ για τους επόμενους δύο μήνες και ήδη ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στη χώρα μας.

Ο Μάκ, αφίχθη το απόγευμα της Κυριακής (8/11) στην Αθήνα και από τη Δευτέρα (9/11) θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Βόβορα.

Θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό και ο νεοαποκτηθείς παίκτης των «πρασίνων» θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στο κλειστό του ΟΑΚA (13/11, 21:00) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Στις πρώτες δηλώσεις του είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που θα έχω να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες. Γνωρίζω αρκετούς εξ’ αυτών και περιμένω να τους δω και να παίξω μαζί τους» δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συνέχισε μιλώντας για τους προσωπικούς του στόχους.

«Στόχος μου είναι να κερδίζω. Αυτός θα είναι ο δεύτερος χρόνος μου στην Ευρώπη. Πλέον έχω αντιληφθεί τον τρόπο παιχνιδιού εδώ, που είναι κάπως διαφορετικός σε σχέση με την Αμερική. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω πολύ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Τέλος κατέληξε λέγοντας: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αγωνιστώ σκληρά σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς. Δεν αποτελεί στόχο μου να σκοράρω 20 πόντους και να μοιράζω διψήφιο αριθμό ασίστ σε κάθε ματς, αλλά να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα πρέπει να μπορείς να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις του».