Λαύριο: Επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από έντεκα μέρες

Το Σάββατο (31/10) το Λαύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, στην οποία θα πάρουν μέρος όσοι είχαν αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ κορονοϊού.

Λαύριο: Επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από έντεκα μέρες

Στις προπονήσεις μετά την 19η Οκτωβρίου επιστρέφει το Λαύριο, το οποίο ταλαιπωρήθηκε όσο λίγες ομάδες από την πανδημία του κορονοϊού. Οι Λαυριώτες το Σάββατο (31/10) θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση, στην οποία θα πάρουν μέρος όσοι είχαν αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ κορονοϊού.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου αναφέρει:

«Επανέναρξη των προπονήσεων για την ομάδα μας αύριο, Σάββατο 31/10, με τη συμμετοχή των αθλητών και μελών του staff που έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί στον covid-19 στα διαγνωστικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν επανειλημμένως (ακόμη και οι αθλητές που είχαν διαγνωσθεί την πρώτη φορά θετικοί τώρα είναι εντελώς καλά στην υγεία τους).

Η παύση των προπονήσεων της ομάδας, από 19/10 μέχρι και σήμερα 30/10, αποτελεί καθαρά θέμα ενσυνείδητης επιλογής μας για λόγους πρόληψης, προφύλαξης και αντιμετώπισης της διασποράς του Covid-19.

Συνεργαζόμαστε, καθημερινά, στενά με τους αρμόδιους φορείς (Δήμος, διοίκηση κλειστού γυμναστηρίου Λαυρίου, ΕΟΔΥ, ΕΣΑΚΕ, ΓΓΑ) και ακολουθούμε πιστά τα απαραίτητα ιατρικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ, με την ευχή να επιστρέψουν όλα τα μέλη της ομάδας μας υγιή πίσω στις προπονήσεις το συντομότερο δυνατόν.

Η αθλητική οικογένεια της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης που καθημερινά στέλνουν, μηνύματα που μας δίνουν ΔΥΝΑΜΗ να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και εμπειρία».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας