Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Άτκινς - Υπέγραψε στην Μπελεντίγεσπορ (pic)

Ο Ντάριον Άτκινς δεν ικανοποίησε με την παρουσία του και η παραμονή του στην ΑΕΚ αποδείχθηκε πολύ σύντομη. Πλέον αποτελεί μέλος της τουρκικής Μπελεντίγεσπορ.

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Άτκινς - Υπέγραψε στην Μπελεντίγεσπορ (pic)

Ούτε έναν μήνα δεν κράτησε η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Ντάριον Άτκινς, ο οποίος σήμερα (15/10) ανακοινώθηκε από την τουρκική Μπελεντίγεσπορ.

Ο 28χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ υπέγραψε στην «Ένωση» στις 22 του περασμένου Σεπτεμβρίου κι ενώ έπονταν το ελληνικό Σούπερ Καπ και το Final 8 του Basketball Champions League, τα οποία οι «κιτρινόμαυροι» είχαν στόχο να κατακτήσουν. Ωστόσο η αποτυχία της ΑΕΚ, που έχασε και τους δύο πρώτους τίτλους της σεζόν, ανέτρεψε τα δεδομένα για τον Άτκινς.

O ύψους 2,03 μ. φόργουορντ έπαιξε και στα δύο παιχνίδια του Super Cup, αλλά στο Final 8 του BCL στο ΟΑΚΑ αγωνίστηκε μόνο για πέντε λεπτά ακριβώς (και ήταν άποντος) στον ημιτελικό με τη Σαραγόσα, ενώ είδε από τον πάγκο όλο τον προημιτελικό με τη Νίμπουρκ όπως και τον τελικό με την Μπούργος.

Μετά την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Άτκινς δεν υπολογιζόταν από τον «Δικέφαλο» για τη συνέχεια της περιόδου. Τελικά ο παίκτης συμφώνησε με την Μπελεντίγεσπορ, μετακομίζοντας στην πόλη Ακχισάρ της δυτικής Τουρκίας, κοντά στα παράλια του Αιγαίου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μπελεντίγεσπορ για την απόκτηση του Άτκινς: