Μπαρτζώκας: «Θα προτιμούσα το ΟΑΚΑ με κόσμο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τους λόγους που θα ήθελε το αυριανό (9/10) ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague, να γίνει παρουσία φιλάθλων στο ΟΑΚΑ.

Μπαρτζώκας: «Θα προτιμούσα το ΟΑΚΑ με κόσμο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για τον κορονοϊό και το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ: «Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά την έλευση της πανδημίας στην ζωή μας, όπως και στο μπάσκετ. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ, σε μια σκληρή έδρα. Θα προτιμούσαμε να είχε κόσμο. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε μια "παγωμένη" ατμόσφαιρα.

Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας δουλειά. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Σίγουρα θα είμαστε, γιατί είχαμε περισσότερο χρόνο μαζί και θα πρέπει να κάνουμε τα πράγματα για να κερδίσουμε».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει άλλες απουσίες πέραν του Ζαν-Σαρλ: «Έχουμε μια προπόνηση και ένα shoot-around αύριο (9/10) το πρωί. Δεν θα παίξει σίγουρα ο Ζαν Σαρλ. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι».

Για τα χαρακτηριστικά και το στυλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μέγεθος, έχει δυνατότητες και αδυναμίες. Το 50% των πόντων έρχεται από τρεις παίκτες (Φόστερ, Παπαπέτρου, Νέντοβιτς)».

Για το πού πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένος ο Ολυμπιακός: «Έχουμε προβλήματα ομοιογένειας. Δεν έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια και κάθε μέρα μας βελτιώνει.

Είχαμε ένα καλό τρίτο δεκάλεπτο με Ζαλγκίρις, αλλά στο τέταρτο είχαμε κακές επιλογές. Πρέπει να είμαστε σταθεροί στα πράγματα που κάνουμε καλά και αυτός είναι ο τρόπος να κερδίσουμε».