Ο Πανιώνιος δεν φεύγει από την Basket League αν δεν τον διώξει η ΕΕΑ!

Στην ΕΕΑ ρίχνει το μπαλάκι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, όσον αφορά τη συμμετοχή των κυανέρυθρων στο πρωτάθλημα της Basket League ή την αποβολή τους από αυτό.

Ο Πανιώνιος δεν φεύγει από την Basket League αν δεν τον διώξει η ΕΕΑ!

Προ ημερών, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος εξήγησε τους λόγους της απόφασής του, αλλά και εκείνους που οδήγησαν στο «ναυάγιο» με του υποψήφιους επενδυτές.

Σύμφωνα με νέα επιστολή, ο Χριστοδουλόπουλος δεν προτίθεται να πάρει ο ίδιος το βάρος της αποχώρησης, αν δεν διατάξει κάτι τέτοιο η ΕΕΑ.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

«Αγαπητοί,

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα στενά χρονικά περιθώρια μεταξύ της διαδικασίας αδειοδότησης και της έναρξης πρωταθλήματος, αλλά και την αναστάτωση που προκαλούμε αυτή την στιγμή. Δυστυχώς δεν μπορούμε σήμερα να υποβάλλουμε προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κανένα καινούργιο δικαιολογητικό. Ταυτοχρόνως, χωρίς αρνητική εισήγηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και χωρίς προηγούμενη απόφαση είτε Γ.Σ μετοχών η Δ.Σ δεν μπορώ να λάβω απόφαση περί μη συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα.

Με εκτίμηση

Γιώργος Χριστοδουλόπουλος

Προέδρος ΚΑΕ Πανιώνιος».