Οι Αντετοκούνμπο στέλνουν βοήθεια στην Καρδίτσα!

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο επικοινώνησαν με τους παράγοντες της ομάδας μπάσκετ της Καρδίτσας και ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για ανθρώπους που καταστράφηκαν από την κακοκαιρία

Οι Αντετοκούνμπο στέλνουν βοήθεια στην Καρδίτσα!

Για ακόμα και φορά οι αδελφοί Αντετοκούνμπο δείχνουν πως όχι μόνο δεν έχουν ξεχάσει την Ελλάδα, αλλά ζουν και νοιάζονται για τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα και δοκιμάζονται στη ζωή τους.

Έτσι βλέποντας τις καταστροφικές πλημμύρες στην Καρδίτσα και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις πληγείσες περιοχές, με πρωτοβουλία του Θανάση, ήρθαν σε επαφή με την ομάδα μπάσκετ της θεσσαλικής πόλης.

Μάλιστα ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά προβλήματα και έχουν πληγεί από τις καταστροφές.

Μάλιστα η ανακοίνωση της Καρδίτσας είναι χαρακτηριστική:

« Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ. Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.

Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».