Κουρτινάιτις: «Οι παίκτες μου δεν έχουν… ανδρισμό»!

Η ήττα της Χίμκι από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης προκάλεσε την έκρηξη του Ρίμας Κουρτινάιτις, που τα έβαλε με παίκτες και ιατρικό τιμ της ομάδας του

Κουρτινάιτις: «Οι παίκτες μου δεν έχουν… ανδρισμό»!

Η Χίμκι γνώρισε την ήττα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 79-67 στην πρεμιέρα της VTB League και ο Ρίμας Κουρτινάιτις τα… έχωσε στους παίκτες του!

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έφερε γκρίνια στην ομάδα, με τον προπονητή της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, Ρίμας Κουρτινάιτις να εξαπολύει επίθεση κατά πάντων!

Ο Λιθουανός προπονητής δήλωσε: «Ως πρώην αθλητής, δεν καταλαβαίνω ορισμένους παίκτες. Δεν καταλαβαίνω κάποιους τραυματισμούς. Έχουμε γίνει τόσο σοφτ, όπου σε κάθε επαφή, ο άλλος πέφτει κάτω και μένει εκτός για δύο εβδομάδες.

Έχω πολλά παράπονα από τους γιατρούς. Είμαστε άνδρες στην τελική! Δεύτερον, το μπάσκετ είναι άθλημα επαφής. Δεν μιλάω για πολεμικές τέχνες, καθώς εκεί τραυματίζονται οι άνθρωποι, αλλά ας βγουν οι παίκτες μου στο παρκέ και να παλέψουν.

Ορισμένοι παίκτες μας πάσχουν από έλλειψη… ανδρισμού! Περιμένουμε την επιστροφή του Σβεντ, ο οποίος είναι η μισή μας ομάδα».