Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Μάρτιν στις προπονήσεις- Χωρίς Νικολαΐδη, Χρηστίδη στην Ισπανία

Ο Χασάν Μάρτιν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα φιλικά στην Ισπανία. Εκεί δεν θα βρεθούν οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Βασίλης Χρηστίδης που θα παίξουν με την Αναπτυξιακή στο Κύπελλο.

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Μάρτιν στις προπονήσεις- Χωρίς Νικολαΐδη, Χρηστίδη στην Ισπανία

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψε την Πέμπτη (10/09) ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για τα φιλικά που ακολουθούν στην Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για Ισπανία

Ο Μάρτιν απείχε τις τελευταίες ημέρες και δεν είχε παίξει στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με τον Ηρακλή στο ΣΕΦ, ωστόσο είναι πλέον καλά και θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία θα αναχωρήσει την Παρασκευή (11/09) το πρωί (10:15) με πτήση αρχικά τη Μαδρίτη και εν συνεχεία τη Βαλένθια.

Σε αντίθεση με τον Χασάν Μάρτιν, στο αεροπλάνο δεν θα μπουν οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Βασίλης Χρηστίδης, καθώς προτιμήθηκε να μείνουν πίσω και να βοηθήσουν την Αναπτυξιακή Ομάδα – στην οποία αγωνίζονται επίσης- στον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής (13/09) με τη Δάφνη Δαφνίου.

«Μέσα» ο Χαραλαμπόπουλος, «έξω» ο Μάρτιν στον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια στην Ισπανία. Θα ξεκινήσουν το Σάββατο (12/09) όπου θα παίξουν με τη Βαλένθια (19:30) και στη συνέχεια θα πάρουν μέρος στο τουρνουά που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Euroleague στη «La Fonteta». Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (15/09) θα παίξει στον έναν ημιτελικό με τη Βιλερμπάν και ανάλογα με τα αποτελέσματα, την Τετάρτη (16/09) θα αντιμετωπίσει ή τη Βαλένθια ή τη Μπάγερν Μονάχου.