Ολυμπιακός: Σλούκας και Έλις έδειξαν στιγμές από τα προσεχώς!

O Kώστας Σλούκας θα αποτελέσει τον βασικό πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και έχει ήδη αρχίσει να βρίσκει αυτοματισμούς με τον Οκτάβιους Έλις στο «5». Δείτε το video.

Ολυμπιακός: Σλούκας και Έλις έδειξαν στιγμές από τα προσεχώς!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ήδη ένα βασικό πλάνο στο μυαλό του για την βασική πεντάδα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Με τον Κώστα Σλούκα να έχει τον ρόλο του βασικού πλέι-μέικερ της ομάδας, έχοντας στο «2» τον σκόρερ Άαρον Χάρισον, στο «3» τον Κώστα Παπανικολάου, στο «4» τον Γιώργο Πρίντεζη και στο «5» τον Οκτάβιους Έλις.

Ο Έλληνας κόουτς είναι λάτρης του πικ-εν-ρολ και δίνει έμφαση στο πικ-εν-ρολ, δηλαδή στη συνεργασία «κοντού-ψηλού». Ο Κώστας Σλούκας, λοιπόν, έχει ήδη αρχίσει να βγάζει συνεργασίες με τον Οκτάβιους Έλις. Άλλωστε, και οι δύο ξέρουν να λειτουργούν εξαιρετικά σε αυτό το κομμάτι. Μας έδειξαν και στην πράξη στην προπόνηση μία φάση από τα... προσεχώς των "ερυθρολεύκων".

Ο Οκτάβιους Έλις έκανε το σκριν στον Κώστα Σλούκα, ο Αμερικανός σέντερ «βυθίστηκε» σωστά μέσα στη ρακέτα για το πικ-εν-ρολ, ο Έλληνας γκαρντ του έδωσε πάσα στον αέρα και ο ψηλός έδειξε την ικανότητα του στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, τελειώνοντας τη φάση με κάρφωμα.

Ολυμπιακός: Ο Σλούκας πασάρει χωρίς να βλέπει και σκοράρει τρίποντα (vid)