Ολυμπιακός: Ο Σλούκας πασάρει χωρίς να βλέπει και σκοράρει τρίποντα (vid)

Δείτε το video από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο Μέτσοβο - Οι ασίστ και τα σουτ του Σλούκα, άρχισε τα τρίποντα ο Χάρισον - Έδειξε «βασική πεντάδα» ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει Ηρακλή.

Ολυμπιακός: Ο Σλούκας πασάρει χωρίς να βλέπει και σκοράρει τρίποντα (vid)

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (1/9) το απόγευμα (19:30) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προετοιμασίας την ομάδα του Ηρακλή στο Μέτσοβο. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς των "ερυθρολεύκων" (έστω και ανεπίσημο) ύστερα από έξι μήνες!

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει και εσωτερικό διπλό για την ομάδα του. Στο video παρακολουθήστε την επιστροφή του Κώστα Σλούκα με τα "ερυθρόλευκα", με τον 30χρονο γκαρντ να αρχίζει τις πάσες δίχως να βλέπει, αλλά και τα μακρινά σουτ. Μαζί του και ο Άαρον Χάρισον, ο οποίος άρχισε να "εκτελεί" από την περιφέρεια.

Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδειξε και την «βασική πεντάδα» που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει όχι μόνο στο φιλικό κόντρα στον Ηρακλή, αλλά και ενόψει της νέας σεζόν. Δηλαδή, με τον Κώστα Σλούκα στον "άσο", τον Άαρον Χάρισον στο "2", τον Κώστα Παπανικολάου στο "3", τον Γιώργο Πρίντεζη στο "4", ενώ στη θέση του σέντερ θα αγωνιστεί ο Οκτάβιους Έλις.

Επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων", ύστερα από τον κορονοϊό που αντιμετώπισε.

Δείτε το video: