Το μήνυμα του Χάινς στους Αμερικανούς παίκτες

Ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο, Κάιλ Χάινς υποστήριξε ότι η πιο σημαντική δράση που μπορούν να αναλάβουν οι Αμερικανοί παίκτες είναι να ψηφίσουν στις εκλογές των ΗΠΑ με επιστολική ψήφο.

Το μήνυμα του Χάινς στους Αμερικανούς παίκτες

Ο Κάιλ Χάινς, όπως και πάρα πολλοί Αμερικανοί μακριά από τις ΗΠΑ, παρακολουθούσε τις εξελίξεις γύρω από όλα όσα συμβαίνουν στη «φούσκα» του Ορλάντο τις τελευταίες ημέρες.

Η απόφαση των Μπακς να μην κατέβουν να αγωνιστούν απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ με κίνητρο την οριστική παύση της αστυνομικής βίας στην Αμερική, έφερε ένα ντόμινο εξελίξεων στον αθλητισμό.

Πολλές «φωνές» ακούστηκαν, ομάδες επίσης δεν έπαιξαν και γενικότερα υπάρχει μια τάση από τους παίκτες να σταθούν απέναντι στα φαινόμενα βίας και ρατσισμού αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, έδωσε ένα μήνυμα προς τους Αμερικανούς μπασκετμπολίστες.

Τους κάλεσε να ψηφίσουν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου με επιστολική ψήφο και μάλιστα ανάρτησε και το σχετικό link.

Αναλυτικά έγραψε:

«Προς όλους τους Αμερικανούς μπασκετμπολίστες και τις οικογένειές τους. Ο πιο απλός τρόπος για όλους μας είναι να αναλάβουμε δράση και να ακουστούν οι φωνές μας ψηφίζοντας.

Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία αλλαγή, χρειάζεται να βρεθούν εκείνοι οι κυβερνήτες που έχουν την πρόθεση να εμπλακούν σε αυτές τις αλλαγές».