ΝΒΑ: «Πλέι οφ ξανά την Παρασκευή ή το Σάββατο»

Το ΝΒΑ πήρε επίσημα θέση για το πότε θα υπάρξει επιστροφή στην αγωνιστική δράση και ανακοίνωσε πως άπαντες βρίσκονται σε επικοινωνία για τη συνέχεια της Λίγκας. 

ΝΒΑ: «Πλέι οφ ξανά την Παρασκευή ή το Σάββατο»

Είναι δεδομένο πως τα playoffs στο ΝΒΑ θα συνεχιστούν κανονικά. Οι παίκτες αποφάσισαν να επιστρέψουν στο παρκέ. Ήταν μία κίνηση διαμαρτυρίας από τους αθλητές, για τα κρούσματα αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ. Για το πότε όμως θα δούμε και πάλι αγωνιστική δράση, θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες.

Το ΝΒΑ, πάντως, πήρε επίσημα θέμα για τις εξελίξεις, σχολιάζοντας τα εξής: «Τα παιχνίδια των playoffs που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα δε θα διεξαχθούν. Ελπίζουμε να συνεχιστούν οι αγώνες είτε την Παρασκευή (28/8) ή το Σάββατο (29/8). Είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη αργότερα απόψε ανάμεσα σε γκρουπ παικτών του ΝΒΑ και ιδιοκτήτες που εκπροσωπούν τις 13 ομάδες στο Ορλάντο, μαζί με εκπροσώπους της Ένωσης Παικτών, τη διεύθυνση της λίγκας και τον πρόεδρο της επιτροπής εργασιακών σχέσεων, Μάικλ Τζόρνταν, για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Λίγκας, Μάικ Μπας.

Ιστορική στιγμή στο ΝΒΑ - Οι ομάδες έκαναν μποϊκοτάζ - Μπακς και Μάτζικ δεν κατέβηκαν να παίξουν

ΝΒΑ: «Θα συνεχιστούν τα πλέι οφ» (pic)

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Άντριαν Βοϊναρόφσκι έγραψε ότι το Σάββατο αναμένεται να επαναρχίσει η δράση στο Ορλάντο.