Παρτιζάν: «Δεν έχουμε χρεοκοπήσει»

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαϊλοβιτς, πήρε θέση για τη φημολογία πως η ομάδα του έχει χρεοκοπήσει.

Παρτιζάν: «Δεν έχουμε χρεοκοπήσει»

Η ομάδα της Παρτιζάν βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ με την έξαρση της πανδημίας, τα θέματα αυξήθηκαν. Στη Σερβία τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως η ομάδα μπάσκετ είναι κοντά στο να χρεοκοπήσει. Νωρίτερα, πάντως, οι άνθρωποι της Παρτιζάν δήλωναν έτοιμοι να αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα, στο ενδεχόμενο που αποχωρούσε ο Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαϊλοβιτς, πήρε θέση για το θέμα, σχολιάζοντας τα εξής: «Τι σημαίνει χρεοκοπία; Σε ποιον χρωστάει η Παρτιζάν; Πληρώσαμε όλους τους μισθούς της τελευταίας διετίας και παλαιότερων ετών, για όλους.

Αυτό δεν συνέβη ποτέ τα προηγούμενα δέκα χρόνια. Πώς συσσωρεύτηκε ένα χρέος επτά εκατομμυρίων. Η ομάδα προσπαθούσε να μετακυλήσει τρεις, τέσσερις, πέντε μισθούς, δεν πλήρωνε τους παίκτες και έπειτα επιχειρούσε να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση, μέσω διαφορετικών τρόπων.

Ως ένα βαθμό, όταν ανέλαβα την ομάδα, υπήρχαν επτά ή οκτώ τέτοιες ανοιχτές υποθέσεις στο διαιτητικό δικαστήριο. Τώρα είναι δύο τρεις, επειδή υπήρχαν διαφωνίες στους διακανονισμούς».