Σιγά που θα (σας) ρωτήσει κιόλας ο Πρίντεζης!

Τελείωσαν οι μεταγραφές -άρα και οι λόγοι για να γκρινιάξουμε- και είπαμε να βρούμε θέμα για να ασχολούμαστε. Να μειώσουμε προσωπικότητες, να τις θίξουμε και να βάλουμε ταμπέλες και χαρακτηρισμούς, γιατί αυτό δεν κοστίζει και τίποτε.

Σιγά που θα (σας) ρωτήσει κιόλας ο Πρίντεζης!

Όποιος θέλει κάθεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, με το βήμα που προσφέρεται πλέον από τα σόσιαλ μίντια και γράφει ό,τι και όπως νομίζει, παριστάνοντας τον χωροφύλακα του ίντερνετ, αλλά και τον δικαστή…

Η ετυμηγορία βγήκε για τον Γιώργο Πρίντεζη. Τον κάναμε στόχο πάλι! Στην Ελλάδα του 2020, καλύτερα να μην αναφέρεσαι στην πατρίδα, στην οικογένειά, στη θρησκεία, αν δεν θέλεις να σε πούνε χουντικό.

Ένοχος ο Πρίντεζης! Η ετυμηγορία βγήκε ερήμην του. Πατριδοκάπηλος και φασίστας γιατί τόλμησε να θίξει το απαγορευμένο τρίπτυχο κι έτσι έστρεψε κάθε «δικαστή» των σόσιαλ μίντια εναντίον του – αυτόν που πάντα κάτι βρίσκει, για να κατηγορήσει, να χαρακτηρίσει, να βάλει ταμπέλες… Γιατί αυτή είναι η ζωή του, το μοναδικό του ενδιαφέρον.

Εγκαλούν τον Πρίντεζη αυτοί που όταν άκουγε κατάρες ο Σπανούλης κρύβονταν…

Ο Πρίντεζης, ο οποίος μόνο για το ότι… στάζει η οροφή στο ΣΕΦ, δεν έχει κατηγορηθεί ακόμα μετά την ιστορία με το ηχητικό βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο.

Στοχοποιήθηκε για τη δήλωσή του «δεν θα φορούσα αυτό το πράμα» και τώρα βαφτίστηκε και χουντικός επειδή έγραψε «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» με αφορμή τον εορτασμό της Παναγιάς. Πάλι καλά που δεν βγαίνουν να τον κατηγορήσουν γιατί κάνει το σταυρό του όποτε πατάει στο παρκέ.

Μήπως φτάσαμε πια στην εποχή που πρέπει να σκεφτόμαστε πριν κάνουμε οποιαδήποτε δήλωση τι θα πουν τα σόσιαλ μίντια και ο κάθε ανώνυμος πίσω από το πληκτρολόγιό του;

Οι «κατήγοροι» του διαδικτύου έφτασαν στο σημείο να τον εγκαλούν να δώσει εξηγήσεις. Αυτοί που έκλειναν αυτιά και μάτια όταν ο Σπανούλης άκουγε κατάρες για την οικογένειά του, όταν οι διαιτητές απειλούνταν στα αποδυτήρια, όταν όλη η Ευρώπη έβλεπε άσεμνες χειρονομίες. Δεν γίνεται, όμως, να μη σε πειράζουν αυτά, αλλά να σε ενοχλεί ο Πρίντεζης…