Παλαίμαχοι Ολυμπιακού μπάσκετ για Ανδρέα Βουρλιώτη: «Τίμησε με όλες του τις δυνάμεις τον Θρύλο»

O Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς «αποχαιρετά» τον επί μία εικοσαετία φροντιστή της ανδρικής ομάδας, Ανδρέα Βουρλιώτη.

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού μπάσκετ για Ανδρέα Βουρλιώτη: «Τίμησε με όλες του τις δυνάμεις τον Θρύλο»

Τον επί χρόνια φροντιστή του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Ανδρέα Βουρλιώτη «αποχαιρετούν» οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Πέθανε ο Αντρέας Βουρλιώτης, επί σειρά ετών φροντιστής του Ολυμπιακού (pics)

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση τους αναφέρει:

«O Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς αποχαιρετά με οδύνη τον επί μία εικοσαετία φροντιστή της ανδρικής ομάδας, Ανδρέα Βουρλιώτη.

Ο Ανδρέας Βουρλιώτης ξεκίνησε να βοηθά τους παίκτες του Ολυμπιακού εθελοντικά στις αρχές της δεκαετίας του 80. Διατηρούσε ένα μικρό καφενείο δίπλα στο Παπαστράτειο και, λόγω της αγάπης του για τον Ολυμπιακό, το άφηνε κατά τις ώρες των προπονήσεων, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους» παίκτες.

Αρχικά στον Ολυμπιακό των Γιατζόγλου, Καμπούρη, Παραγυιού, Σαμπάνη, Μανιάτη, Κουκή, Παναγιωτόπουλου, Γιαννόπουλου, Παπαχρηστόπουλου, Κασίμη και Καρκαμπάση. Εν συνεχεία, του έγινε πρόταση να εργαστεί στον Ολυμπιακό ως φροντιστής, θέση την οποία διατήρησε μέχρι το 1998. Ήταν δηλαδή ο φροντιστής του Ολυμπιακού, στην πιο ιστορική χρονιά της ομάδας, τη χρονιά του triple crown, το 1997.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Βουρλιώτη

Ο Ανδρέας Βουρλιώτης τίμησε με όλες τις δυνάμεις του τα «ερυθρόλευκα», ήταν πάντα εκεί για τους παίκτες του ΘΡΥΛΟΥ και ο θάνατός του γέμισε με θλίψη τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Ανδρέα Βουρλιώτη θα ψαλλεί το Σάββατο (22/8) στις 10:30 στον Άγιο Γεράσιμο στο Δημοτικό Κοιμητήριο του Σχιστού.

Οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ανδρέα Βουρλιώτη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΔΡΕΑ!»