Ολυμπιακός: Στο 100% κάνει προπονήσεις ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δουλεύει κανονικά τον τελευταίο καιρό και κάνει προπόνηση στο 100%, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ολυμπιακός: Στο 100% κάνει προπονήσεις ο Χαραλαμπόπουλος

Αν και είναι προσεκτικός και δεν ζορίζει ιδιαίτερα το πόδι του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δουλεύει κανονικά τον τελευταίο καιρό και κάνει προπόνηση στο 100%, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει τελειώσει με τη θεραπεία και την αποκατάσταση στο πόδι του και γυμνάζεται κανονικά όπως και οι υπόλοιποι.

Ο 23χρονος, ο οποίος είχε ενταχθεί στον Ολυμπιακό από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν ολοκληρώνοντας τον δανεισμό του στον Ιωνικό Νικαίας πρόωρα, τον περασμένο Ιανουάριο στην 4η περίοδο με την Μπασκόνια τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη στιγμή, καθώς όταν έκλεψε την μπάλα πάτησε άσχημα και απευθείας έπιασε τον αστράγαλό του.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων είχαν δείξει «πλήρη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στην αριστερή ποδοκνημική», κάτι που σήμαινε χειρουργείο και δυόμισι μήνες περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης!

Το lockdown με τον κορονοϊό τον είχε πάει λίγο πίσω, καθώς δεν μπορούσε να κάνει την αποθεραπεία του όπως θα ήθελε και χρειαζόταν, αλλά έχοντας τον χρόνο να δουλέψει χωρίς να πιεστεί πλέον είναι καλά και προπονείται στο 100%!