Μπούργος: 8.000 φίλαθλοι ανανέωσαν τα διαρκείας τους εν μέσω πανδημίας

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό! 8.000 φίλαθλοι της Μπούργος, δηλαδή περίπου το 90%, ανανέωσαν τα διαρκείας τους για τη σεζόν 2020-21!

 
Μπούργος: 8.000 φίλαθλοι ανανέωσαν τα διαρκείας τους εν μέσω πανδημίας

Τη στιγμή που οι σύλλογοι ζουν μέσα στην αβεβαιότητα -όπως όλος ο κόσμος- και δεν γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι και αν θα έχουν έσοδα από εισιτήρια (διαρκείας και κανονικά), στην Μπούργος δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα.

Η ισπανική ομάδα βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στον κόσμο της και στην τοπική κοινωνία και συνεχίζει να το κάνει εν μέσω πανδημίας. Άλλωστε, έχει βραβευτεί τρεις συνεχόμενες χρονιές για τους καλύτερους οπαδούς στην Liga Endesa!

Ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν θα είναι κόσμος στις κερκίδες τη νέα χρονιά σε όλα τα πρωταθλήματα, αφού ο κορονοϊός συνεχίζει την επέλασή του, αλλά αυτό δεν εμπόδισε 8.000 φιλάθλους της Μπούργος να ανανεώσουν τα διαρκείας τους!

Μάλιστα, η ομάδα από τις 17 Αυγούστου θα δώσει τη δυνατότητα και σε 500 ακόμα νέους φιλάθλους να βγάλουν την κάρτα τους για τη σεζόν 2020-21. Οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μόνο τα παιχνίδια για τα οποία θα δοθεί το «πράσινο φως» και αν!