Στο ΣΕΦ το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με αμαξίδιο

Στις 17 με 22 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο (Division B). Συναίνεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για την παραχώρηση του γηπέδου.

Στο ΣΕΦ το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με αμαξίδιο

Στην Αθήνα και δη το ΣΕΦ θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΟΣΕΚΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο (Division B) θα διεξαχθεί στο φιλόξενο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (17-22 Νοεμβρίου), που πλέον είναι συνδιοργανωτής της εκδήλωσης.

Η κορυφαία – μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004 – διοργάνωση στον χώρο του αθλητισμού με αναπηρία, θα διεξαχθεί στο κορυφαίο μπασκετικό γήπεδο της χώρας, αλλά για να συμβεί αυτό έπρεπε:

• Να βρούμε στο πρόσωπο της Προέδρου του ΣΕΦ, Χριστίνας Τσιλιγκίρη, έναν άνθρωπο διατεθειμένο να προσφέρει, δίχως δεύτερη σκέψη. Ένα «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγο, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας για τη διάθεση, για τη βοήθεια, για τον ενθουσιασμό της.

• Να αποδεχθεί το αίτημά μας το Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, να προστρέξουν οι άνθρωποι του ΣΕΦ, με τους οποίους από κοινού θα οργανώσουμε τις δράσεις μας.

Να συναινέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, την οποία δημόσια ευχαριστούμε, ώστε να παραχωρηθεί το ΣΕΦ σε μια εποχή που θα είναι σε πλήρη εξέλιξη η Ευρωλίγκα. Κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία.

Είμαστε περήφανοι, γιατί θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε άρτιες εγκαταστάσεις με την αρωγή της Διοίκησης του Σταδίου και των εργαζόμενων, για μια σπουδαία διοργάνωση, που θα καταστήσει με σαφήνεια σε όλη την Ευρώπη ότι η χώρα μας δείχνει τον σεβασμό που αρμόζει, στους αθλητές με αναπηρία.

Δεσμευόμαστε ότι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα μείνει στην ιστορία ως η σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση στον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία. Γιατί το αξίζουν και γιατί με τέτοιους «συμπαίκτες» μπορούμε να το κάνουμε ακόμη καλύτερο!

Στη φωτογραφία: Ευγενία Καράκου (Προϊσταμένη Αξιοποίησης κι Ανάπτυξης του ΣΕΦ), Χρήστος Καλούδης (Πρόεδρος ΟΣΕΚΑ), Χριστίνα Τσιλιγκίρη (Πρόεδρος ΣΕΦ), Γιώργος Κογκαλίδης (Υπεύθυνος Τύπου ΟΣΕΚΑ), Θανάσης Κακαβάς (Τεχνικός Διευθυντής Εθνικής Ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο)».