Ολυμπιακός: Απέκτησε την Παπαμαρκάκη από τις Εσπερίδες

Με τα χρώματα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής η Βάσια Παπαμαρκάκη η οποία αποκτήθηκε από τις Εσπερίδες. 

Ολυμπιακός: Απέκτησε την Παπαμαρκάκη από τις Εσπερίδες

Μεταγραφική κίνηση με... φόντο το μέλλον για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού η οποία επένδυσε σε μία ακόμα νεαρή αθλήτρια, την οποία μάλιστα την ανακοίνωσε η προηγούμενη ομάδα της.

Συγκεκριμένα, παίκτρια των Πειραιωτών είναι από εδώ και στο εξής η Βάσια Παπαμαρκάκη, η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Εσπερίδες Καλλιθέας, με την πρώην πλέον ομάδα της να ανακοινώνει την παραχώρηση της παίκτριας στον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός πως η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε ήδη υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου της.

Στην ανακοίνωση των Εσπερίδων αναφέρονται τα εξής: «Με ανάμεικτα συναισθήματα και κατόπιν μιας αιφνίδιας, καθυστερημένης αλλά και τιμητικής πρότασης προς την νεαρή αθλήτρια μας Βάσια Παπαμαρκάκη από τον Ολυμπιακό, το Δ.Σ του συλλόγου μας αποφάσισε να κάνει δεκτή την επιθυμία της αθλήτριας (παρόλο που είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί στην ομάδα μας την επόμενη σεζόν) και να την παραχωρήσει στην ομάδα του Ολυμπιακού».

Να σημειωθεί, ότι η νέα παίκτρια του Ολυμπιακού αγωνίζεται στην θέση των γκαρντ, έχει γεννηθεί το 2000 και είναι 1,75μ.