Τα συγχαρητήρια του Κουντούρη

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συνεχάρη τις παίκτριες, το επιτελείο και τους Λεριώτη, Μαρινάκη. Τι δήλωσε ο Κώστας Μίσσας.

Τα συγχαρητήρια του Κουντούρη

Το τρίτο της συνεχόμενο νταμπλ κατέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χτίσει τη δική τους αυτοκρατορία στο άθλημα με τις σερί κατακτήσεις τίτλων, ενώ έχουν σταθερά καλή παρουσία και στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Φάρο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Θρύλου μας για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου αήττητου νταμπλ. Συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες, στο τεχνικό επιτελείο και στους προπονητές για αυτή την ιστορική κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος Ελλάδας. Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους χρηματοδότες αυτού του τμήματος, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κ. Γιώργο Λεριώτη».

Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Φάρο Κερατσινίου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός χτίζει τη δική του αυτοκρατορία το γυναικείο μπάσκετ, και αυτό βέβαια οφείλεται τη στήριξη του Ερασιτέχνη, τον κύριο Μιχάλη Κουντούρη, τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κύριο Γιώργο Λεριώτη που είναι ο άνθρωπος που αγαπάει περισσότερο από τον καθένα το γυναικείο μπάσκετ. Και είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον χώρο μας για να υπάρχει και η αναβάθμιση γενικότερα του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

Σίγουρα ηταν ένα παιχνίδι που είχα επισημάνει ότι δεν θα έιναι τόσο εύκολο όσο το πρώτο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έχοντας την καλύτερη άμυνα και καλύτερη επίθεση, είχε όλα τα όπλα και τον χαρακτήρα για να μετατρέψει ένα δύσκολο παιχνίδι σε εύκολο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ο οποίος ήρθε εδώ που μας στήριξε σε αυτήν την προσπάθεια και όπου τον χρειαζόμαστε μας στηρίζει».