Ολυμπιακός - Ορμάν 72-64: «Δείξαμε ότι δεν τις φοβόμαστε, τα πάντα στην Άγκυρα για την πρόκριση»

Άννα Σπυριδοπούλου, Πηνελόπη Παυλοπούλου και Αγγελική Νικολοπούλου μίλησαν στο fosonline για την προσπάθεια πρόκρισης του Θρύλου στους «8» του EuroCup

Ολυμπιακός - Ορμάν 72-64: «Δείξαμε ότι δεν τις φοβόμαστε, τα πάντα στην Άγκυρα για την πρόκριση»

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού δεν φοβήθηκαν την πανίσχυρη τουρκική Ορμάν Γκεντσλίκ (και απ΄ τα φαβορί του φετινού EuroCup) και με τη νίκη τους στο ΣΕΦ με 72-64, έδειξαν πως μπορούν να πάρουν την πρόκριση στον γύρο των «8» της διοργάνωσης!

Ολυμπιακός - Ορμάν Γκεντσλίκ 72-64: Προβάδισμα για τους «8» του Eurocup

«Δείξαμε πως μπορούμε. Η Ορμάν είναι μια πολύ καλή ομάδα με σπουδαίες αθλήτριες, αλλά κι εμείς είμαστε ένα δυνατό σύνολο. Μπορεί να νόμιζαν ότι θα έχουν εύκολο έργο, όμως τους δείξαμε ότι θα χρειαστεί να ιδρώσουν αρκετά. Η ατμόσφαιρα στην Άγκυρα θα είναι καυτή, οι Τούρκοι γεμίζουν πάντα τα γήπεδα με ελληνικές ομάδες, αλλά εμείς με πίστη στις δυνατότητές μας μπορούμε να τα καταφέρουμε» δήλωσε η Άννα Σπυριδοπούλου.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς όπως το περιμέναμε. Ήμασταν συγκεντρωμένες αμυντικά και τις περιορίσαμε όσο μπορούσαμε. Ήταν εφικτό να κερδίσουμε και με μεγαλύτερη διαφορά, αλλά ας μην το σκεφτόμαστε. Ό,τι έγινε έγινε. Το μυαλό μας τώρα είναι στη ρεβάνς. Είναι ένας αγώνας 40 λεπτών, όλα μπορούν να συμβούν. Δείξαμε ότι δεν τις φοβόμαστε, θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση!».

Η Αγγελική Νικολοπούλου σημείωσε: «Πιστεύω ήμασταν σούπερ στην άμυνα. Μια σπουδαία επιθετικά ομάδα την αφήσαμε στους 64 πόντους. Με το ίδιο πλάνο θα πάμε και στην Τουρκία. Η άμυνα είναι το σήμα κατατεθέν μας, αλλά θα πρέπει να σκοράρουμε και αρκετά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Στην Άγκυρα πρέπει να πάμε για τη νίκη κι όχι απλώς για να κρατήσουμε τη διαφορά. Μόνο έτσι θα έχουμε τύχη».