Ολυμπιακός: Για την 100ή συνεχόμενη νίκη του κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

Την ήττα με την Βαλένθια θέλει να ξεχάσει ο Ολυμπιακός στο ματς του Σαββάτου (26/10) με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Ολυμπιακός: Για την 100ή συνεχόμενη νίκη του κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

Την 100η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Γυναικών θέλει να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του Σαββάτου (26/10,15:00) με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στο βοηθητικό του ΣΕΦ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής.

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του την Άννα Σπυριδοπούλου και την Βασιλική Λούκα λόγω τραυματισμών. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων δήλωσε:

«Προερχόμαστε από ένα κουραστικό διήμερο και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Βαλένθια. Ξέραμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλό ρόστερ και με ένα δύσκολο γήπεδο για τον φιλοξενούμενο. Τονίζω συνέχεια ότι αυτοσκοπός μας είναι το αήττητο και η παραμονή μας στην κορυφή στις εγχώριες διοργανώσεις. Θα προσπαθήσω από την μεριά μου να κρατήσω όσο το δυνατόν στην καλύτερη κατάσταση τις παίκτριές μου και να παίξουμε το μπάσκετ μας απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στο ΣΕΦ και μετά θα ασχοληθούμε με την επόμενή μας αναμέτρηση στο Eurocup».

Η αποστολή των αήττητων νταμπλούχων Ελλάδας αποτελείται από τις:

Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.