Χριστινάκη: «Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα»

Η παίκτρια του Ολυμπιακού, Ελεάννα Χριστινάκη σχολίασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών. 

Χριστινάκη: «Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα»

Η Ελεάννα Χριστινάκη έκανε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η παίκτρια των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στη νέα επιτυχία της ομάδας του Πειραιά, ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στις συμπαίκτριές της που τραυματίστηκαν.

Αναλυτικά η δήλωση της: «Νιώθω πάρα πολύ ωραία, ήταν πολύ μεγάλη νίκη και μετράει περισσότερο, γιατί κερδίσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Εδώ και πολλά χρόνια στο γυναικείο μπάσκετ, ήταν από τους πιο ανταγωνιστικούς τελικούς, συγχαρητήρια σε όλους. Το κλειδί ήταν η ομαδικότητα. Με όλα τα κακά που μας έχουν συμβεί, πάρα πολλούς τραυματισμούς, ατυχίες, καταφέραμε να συσπειρωθούμε και να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σήμερα, χτύπησε η αρχηγός μας, η Νικολοπούλου, η Σπυριδοπούλου, βασικός κορμός, όμως συγκεντρωθήκαμε και κερδίσαμε το ματς, κάτι που δείχνει πολλά. Συν και η απουσία της Βίτολα, που έσπασε τη μύτη της και έλειψε από τρία παιχνίδια, ήταν η πρώτη μας σκόρερ. Χαίρομαι πολύ, δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα, προσωπικότητα και προστατέψαμε και την έδρα μας. Αφιερώνω τον τίτλο στα κορίτσια που τραυματίστηκαν, τα έχω περάσει κι εγώ αυτά, έχω περάσει κι εγώ τραυματισμούς και θέλω να ξέρουν, ότι χάρη σε αυτές το κερδίσαμε και αυτό το πρωτάθλημα να τους δώσει κίνητρο, να επανέλθουν».