Νικολοπούλου: «Θυσιάσαμε πάρα πολλά φέτος, αλλά τα καταφέραμε»

Η Αγγελική Νικολοπούλου αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Νικολοπούλου: «Θυσιάσαμε πάρα πολλά φέτος, αλλά τα καταφέραμε»

O Oλυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στον πέμπτο τελικό και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Η αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Αγγελική Νικολοπούλου αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά η δήλωσή της: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ περαστικά σε όλες μας, σε εμένα, στην Άννα (σ.σ. Σπυριδοπούλου), στην Κίκι (σ.σ. Βίτολα). Τα συναισθήματα είναι μοναδικά! Προσωπικά, είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα ως αρχηγός, το χαίρομαι πάρα πολύ. Μακάρι οι συνθήκες να ήταν λίγο διαφορετικές, για να το χαρούμε ακόμη περισσότερο.

Η χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη φέτος, χάσαμε έναν τίτλο, αλλά αυτό σήμερα ήταν μονόδρομος. Το πρωτάθλημα ήταν μονόδρομος! Το είχαμε πει, ότι δεν θα φύγουμε από δω αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα και αυτό και καταφέραμε. Είμαι πολύ περήφανη για όλες, για την προσπάθεια όλων των κοριτσιών, όλου του σταφ. Εκεί που βγήκαμε οι βασικές, οι αναπληρωματικές έκαναν το step up και τις ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα. Η χρονιά δεν άρχισε ιδανικά, παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός ξέρει, είναι μια ομάδα που ξέρει να σηκώνει πρωταθλήματα. Θυσιάσαμε πάρα πολλά φέτος και εν τέλει, τα καταφέραμε».