Νίκλας: «Ήμασταν σοβαροί και πολύ συγκεντρωμένοι»

Ο Θάνος Νίκλας σχολίασε την εκτός έδρας νίκη της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Εύνικο

Νίκλας: «Ήμασταν σοβαροί και πολύ συγκεντρωμένοι»

Εύκολο αποδείχθηκε το εμπόδιο του Εύνικου για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αναδείχθηκαν νικήτριες με 79-41 για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας, δήλωσε για τον αγώνα: «Ανταποκριθήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε δύο μέρες να δουλέψουμε. Το τελευταίο διάστημα, έχουμε ρίξει αρκετή δουλειά στην άμυνα, έχουμε μια συνέπεια. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να βρούμε τις συνεργασίες μας στην επίθεση, να παίξουμε πιο απλά, στο τρανζίσιον, γιατί η άμυνά μας είναι πραγματικά καλή και λειτουργεί. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εύνικου, ήταν ανταγωνιστικός, κάνει πράγματα μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν αρκετά σοβαροί και πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, για αυτό και το ματς πήγε σε αυτή τη διαφορά. Τώρα, έχουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πρωτέα».

Η γκαρντ της ομάδας του Πειραιά, Ευγενία Κολλάτου, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι, ότι έχουμε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, αλλά σήμερα, ήμασταν συγκεντρωμένες, να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι πάντα η νίκη. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Κάποιες φορές, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε, όμως μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτερες και θα είμαστε στο σημείο που θέλουμε όταν πρέπει».