Αθηναϊκός: Ανανέωσε και με τις Τσίκα, Κοίλια (pic)

O Αθηναϊκός κράτησε και τις Έλλη Τσίκα, Νικολέττα Κοίλια

Αθηναϊκός: Ανανέωσε και με τις Τσίκα, Κοίλια (pic)

Ο Αθηναϊκός, στη διατήρηση του βασικού του κορμού, ανανέωσε και με τις Έλλη Τσίκα και Νικολέττα Κοίλια. Αμφότερες θα παίξουν στην ομάδα του Βύρωνα για 3η συνεχόμενη χρονιά.

«Η Έλλη Τσίκα με το υπέροχο χαμόγελό της θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα μας για 3η συνεχόμενη χρονιά, και να συνεχίζει να μας στηρίζει τόσο εντός παρκέ όσο και εκτός παρκέ με ένα μοναδικό τρόπο που μόνο αυτή γνωρίζει.

Έλλη ευχόμαστε να ζήσουμε ακόμα μια ωραία και πετυχημένη χρονιά» ανέφερε για την Τσίκα ο Αθηναϊκός.

«Η Νικολέττα Κοίλια είναι μια αθλήτρια για την οποία εάν κάποιος ήθελε να την περιγράψει, θα έγραφε πείσμα και πάθος. Παρά τον σοβαρό της τραυματισμό (ρήξη χιαστών) λίγο πριν το τέλος της σεζόν έμεινε δίπλα στην ομάδα μέχρι τέλους. Αυτό το πείσμα και το πάθος αλλά και η αδιαπραγμάτευτη θέλησή της να συνεχίσει με την ομάδα μας, εκτιμήσαμε και τιμώντας ο ένας τον άλλο θα συνεχίσουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά την συνεργασία μας, στηρίζοντάς την μέχρι την οριστική αποκατάστασή της, όπως μας στήριξε και αυτή τα προηγούμενα χρόνια.

Νικόλ ευχόμαστε να έχεις μια καλή χρονιά με υγεία και σύντομα να σε ξαναδούμε στο παρκέ» σημείωσε για την Κοίλια ο Αθηναϊκός.