Νίκλας: «Ανταποκριθήκαμε σε κάποια πράγματα»

Ο Θάνος Νίκλας αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού επί των Εσπερίδων

Νίκλας: «Ανταποκριθήκαμε σε κάποια πράγματα»

Μετά το δύσκολο ματς στην Πολωνία, κόντρα στην Πολκόβιτσε, για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague, οι νταμπλούχες Ελλάδας επέστρεψαν νικηφόρα στην Α1, αφού επικράτησαν με 98-60 των Εσπερίδων στην Καλλιθέα, για τη 15η αγωνιστική.

Έτσι η ομάδα του Πειραιά έκανε το «15 στα 15» στο φετινό πρωτάθλημα. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» σχολίασε την εικόνα της ομάδας του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Θάνος Νίκλας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριες για τη νίκη και το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε αρκετές ολιγωρίες και είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Ανταποκριθήκαμε σε κάποια από αυτά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και αυτό είναι το θετικό. Από εκεί και πέρα, ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι ευρωπαϊκό και πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

Από την πλευρά της η Ελένη Σύρρα σχολίασε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου! Είχαμε πολύ καλές συνεργασίες και στην άμυνα και στην επίθεση. Το θετικό είναι, ότι βγάζουμε ενέργεια και προσπαθούμε φάση-φάση για το καλύτερο. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε. Υπάρχει λίγος χρόνος ξεκούρασης και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό, ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα την Τετάρτη».