Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Σκόριτς και Αυτζή (pics)

Την έναρξη συνεργασίας με τη Μάγια Σκόριτς και τη Μαρία Αυτζή ανακοίνωσε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Σκόριτς και Αυτζή (pics)

Ενισχύεται η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τη Μάγια Σκόριτς και τη Μαρία Αυτζή.

Η Σκόρτις αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουρντ, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ντιναμό Σάσαρι.

Η ίδια δήλωσε στο επίσημο site του ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή, που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Έχω μεγάλο σεβασμό για το σύλλογο και για όλα όσα αντιπροσωπεύει. Η αποστολή μου είναι να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Στις λίγες ημέρες που βρίσκομαι εδώ έχω διαπιστώσει τις μεγάλες προοπτικές που έχει η ομάδα και είμαι ευγνώμων για το θερμό καλωσόρισμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μάγια Σκόριτς. Η διεθνής Σέρβα φόργουορντ (1,85μ., ημ. γέννησης 10/11/1989) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου. Την περασμένη σεζόν, η Σκόριτς αγωνίστηκε στην Ιταλία, με την Ντιναμό Σάσαρι.»

Όσον αφορά την Αυτζή, η οποία την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Γερμανία με τη φανέλα τη φανέλα των Μπάσκατς της Χαϊδελβέργης, παίζει στις θέσεις των γκαρντ και υπέγραψε με τον Ολυμπιακό για τα δύο επόμενα χρόνια. Είχε φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα τη διετία 2018-2020.

Η ίδια δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη, που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Η χαρά μου είναι, πραγματικά, μεγάλη! Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη στο γυναικείο μπάσκετ και είναι τιμή για τον καθένα και την καθεμία να φορά τα χρώματα αυτά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει για αυτή τη σεζόν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Αυτζή. Η Ελληνίδα γκαρντ (1,72μ., ημ. γέννησης 18/03/1990) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και επιστρέφει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου. Η Μαρία Αυτζή αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα για δύο χρόνια (2018-20) και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο».

Με τις κινήσεις αυτές ο Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά τόσο στην περιφέρεια όσο και στις θέσεις των φόργουορντ με δεδομένη την απώλεια της Ντίνγκα Στραουτμάνε που υπέστη ρήξη χιαστού και δύσκολα θα επιστρέψει τη φετινή σεζόν.