Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με Παναθλητικό

Ο Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική της Α1 γυναικών υποδέχεται αύριο τον Παναθλητικό 

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με Παναθλητικό

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος ρίχνεται την Κυριακή (9/10) το μεσημέρι, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας, μετά τη νίκη (64-73) επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και την πρόκριση στη φάση των «8» του Κυπέλλου, στρέφουν την προσοχή τους στην Α1, ξεκινώντας τη φετινή τους πορεία από το ΣΕΦ, με αντίπαλο τον Παναθλητικό.

Τα κορίτσια του Θρύλου υποδέχονται στις 15:00, στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την ομάδα των Συκεών, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο μια νικηφόρα πρεμιέρα, δύο μέρες πριν από τα προκριματικά της Euroleague στη Σερβία. Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη (11/10) το βράδυ (22:00), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την Σέπσι στο Βελιγράδι, στο πρώτο ματς των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ την Πέμπτη (13/10, 22:00) θα παίξουν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Δηλώσεις

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Βρισκόμαστε σε μία φάση που χτίζουμε την ομάδα, φάση προετοιμασίας, οπότε το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για τη βελτίωση μας και θα μας βοηθήσει στο να βρούμε καλύτερη χημεία».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες, υγεία πάνω από όλα. Να έχουμε και φέτος ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα! Από εκεί και πέρα, είναι το πρώτο ματς του πρωταθλήματος, θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και να δουλέψουμε παράλληλα για το παιχνίδι που έρχεται, με την Σέπσι. Χρειαζόμαστε να βρούμε τα πατήματα μας και τη χημεία μας και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται».