Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 87-54: «Έπρεπε να δείξουμε ποιος είναι ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας!»

Τι είπαν ο Μάρτινς Ζίμπαρτς και οι Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου και Αγγελική Νικολοπούλου μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 87-54: «Έπρεπε να δείξουμε ποιος είναι ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας!»

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς ικανοποιημένος αυτή τη φορά, δήλωσε: «Αυτός είναι ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας! Μετά από δύο ήττες, πήραμε το μάθημα και αντιδράσαμε. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και μας βοήθησε πολύ ο κόσμος μας, με αυτή την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Τώρα, θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο τελικό, θα κάνουμε τις αναλύσεις μας και πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση που είχαμε σήμερα».

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 87-54: Κόκκινη επέλαση!

Η Εβίνα Σταμάτη είπε: «Ο στόχος της ομάδας μας είναι το νταμπλ. Το Κύπελλο το πήραμε. Ήταν αναμενόμενο να αντιδράσουμε σήμερα, αδικήσαμε τους εαυτούς μας στα δύο προηγούμενα ματς και έπρεπε να δείξουμε ποιος είναι ο χαρακτήρας και η ταυτότητα αυτής της ομάδας! Ο Ολυμπιακός διεκδικεί, παίρνει νταμπλ, αυτό είναι. Η ομάδα αφυπνίστηκε και ευχαριστούμε τον κόσμο μας, γιατί μετά από δύο ήττες, τον χρειαζόμασταν, τον θέλαμε να είναι εδώ και να χαμογελάει μαζί μας! Είμαστε στο 3-2, θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα. Όλα».

Η Άννα Σπυριδοπούλου τόνισε: «Ο Ολυμπιακός έχει παίκτριες που είναι πολύ έμπειρες και προσπαθούν πάντα να κάνουν αυτό που πρέπει. Κάναμε δύο πολύ κακές ήττες και είπαμε, ότι θα μπούμε σήμερα με το… μαχαίρι στα δόντια για τη νίκη! Πεισμώσαμε. Από την αρχή πήραμε μεγάλη διαφορά, το θέλαμε πολύ. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας, ήταν ο έκτος παίκτης σήμερα! Είχαμε καλή συγκέντρωση σήμερα και όλα ξεκινούν από την άμυνα. Αν παίξουμε καλά στην άμυνα, η μία για την άλλη, μετά θα βγει σιγά-σιγά και στην επίθεση. Πρέπει να έχουμε καλή άμυνα και στη Λεωφόρο. Αυτό θα είναι το κλειδί».

Η Αγγελική Νικολοπούλου ανέφερε: «Αρχικά, ευχαριστούμε τον κόσμο μας σήμερα, μας έδωσε μεγάλη βοήθεια και ώθηση. Από εκεί και πέρα, ήταν ένα κουμπί σήμερα που πατήθηκε! Δεν μπήκαμε αυτή τη φορά στο ρυθμό τους, παίξαμε απλά το παιχνίδι μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που βασίζεται σε πέντε παίκτριες, ήμασταν συγκεντρωμένες σήμερα, κλείσαμε τις παίκτριες του που παίζουν στην επίθεση και κερδίσαμε. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια φανήκαμε ανέτοιμες, μας ενόχλησε αυτό, μας πείσμωσε και αλλάξαμε την εικόνα μας, η οποία από την αρχή της σεζόν είναι αυτή, αυτή που είχαμε σήμερα».