Καπογιάννη: «Τον Παναθηναϊκό δεν τον ξεγράφεις…»

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη μίλησε για τη νίκη της ομάδας της επί του Ολυμπιακού στο δεύτερο τελικό των play off της Α1 γυναικών, αλλά και για τη συνέχεια στη «μάχη» του τίτλου.

Καπογιάννη: «Τον Παναθηναϊκό δεν τον ξεγράφεις…»

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1 Γυναικών και την ισοφάριση της σειράς σε 2-2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η προπονήτρια του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του δεύτερου τελικού των play off με τον Ολυμπιακό:

«Δεν είναι εύκολο να τον ξεγράψεις τον Παναθηναϊκό. Έχει μέταλλο, είναι ομάδα. Το αποδείξαμε και στο Eurocup με τις εμφανίσεις μας».

Για τις δύο νίκες: «Οι παίκτριες εκτελούν, αυτές πρέπει να πάρουν τα εύσημα. Έχουν κάνει τη μία υπέρβαση μετά την άλλη, κάνουν τρομερή δουλειά. Σήκωσαν ανάστημα, έβαλαν το εγώ τους κάτω από την ομάδα και για αυτό χαίρομαι. Με ενδιαφέρει να έχουμε μαχητική ψυχή και να παίζουμε η μία για την άλλη».

Για τη συνέχεια της σειράς των τελικών: «Να μην αεροβατούμε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει να κάνει και την... σκακιέρα, ποιος θα είναι πιο ψύχραιμος και σε καλύτερη ημέρα.. Έκανα κλειστό ροτέισον, πρέπει να τις φρεσκάρουμε αλλά δεν έχουμε περιθώριο.

Με μυαλό να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχει περισσότερη πίεση μια ομάδα που προηγούταν 2-0 και τώρα είναι στο 2-2. Δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμα, ξεκινάμε πλέον από το 0-0».