Παντελάκης: «Είχαμε περίεργη αντιμετώπιση»

Στην αδράνεια του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στάθηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Παντελάκης. 

Παντελάκης: «Είχαμε περίεργη αντιμετώπιση»

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα στην έδρα του Παναθηναϊκού με 76-73 και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον τελικό του ΣΕΦ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 76-73: Αυτόχειρας στην Λεωφόρο

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Παντελάκης στάθηκε μεταξύ άλλων στη χαλαρότητα που έδειξε στην επανάληψη η ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η αντιμετώπιση που είχαμε σήμερα στο γήπεδο από τους διαιτητές ήταν λίγο περίεργη. Δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο αλλά εντάξει. Δεν είναι αυτό που μας έβγαλε εκτός εαυτού γιατί εγώ δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να ψάξω για δικαιολογίες. Θεωρήσαμε κάποια στιγμή ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει ενώ στα αποδυτήρια επισημάναμε το πόσο σημαντικό είναι το 3ο δεκάλεπτο για εμάς. Δυστυχώς σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορείς να χαλαρώνεις ποτέ. Δεχθήκαμε στην άμυνά μας πάρα πολλούς πόντους, 43 στο δεύτερο που δεν έχουμε δεχθεί ποτέ μέχρι στιγμής. Από κει και πέρα το κεφάλι κάτω, θα δούμε τα λάθη μας αύριο, θα ηρεμήσουμε και θα πάμε τη Δευτέρα στο γήπεδό μας τη σειρά για να πάρουμε το πρωτάθλημα».