Α1 μπάσκετ γυναικών: Οι διαιτητές του δεύτερου τελικού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού το ερχόμενο Σάββατο (22/5) στο κλειστό της Λεωφόρου.

Α1 μπάσκετ γυναικών: Οι διαιτητές του δεύτερου τελικού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Σημαντικό προβάδισμα πήρε ο Ολυμπιακός σε βάρος του Παναθηναϊκού, όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» σήμερα (20/5) το μεσημέρι συνέτριψαν τις πράσινες με 73-58 στον πρώτο τελικό στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προηγούνται πλέον με 2-1 και χρειάζονται μία ακόμα νίκη για να αναδειχθούν πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη θα επιδιώξει να την πάρει το ερχόμενο Σάββατο (22/5), στον δεύτερο τελικό που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη Λεωφόρο, ώστε να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα και να μη χρειαστεί ο τρίτος και τελευταίος τελικός την ερχόμενη Δευτέρα (24/5) στο ΣΕΦ.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας σήμερα (20/5) το απόγευμα ανακοίνωσε τη διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει τον δεύτερο τελικό μεταξύ των «αιωνίων» αντιπάλων στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» μεθαύριο (22/5) στις 6:00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, το κρίσιμο και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που μπορεί να κρίνει και τον τίτλο, θα σφυρίξουν οι Ψαριανός, Τσώνος και Τσολάκος.