Α1 Γυναικών: Χωρίς Κρόνο και Σπόρτινγκ η επανέναρξη

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την απόσυρση του Κρόνου και του Σπόρτινγκ από την επανέναρξη της Α1 Γυναικών λόγω οικονομικών προβλημάτων. 

Α1 Γυναικών: Χωρίς Κρόνο και Σπόρτινγκ η επανέναρξη

Με δέκα ομάδες θα επιστρέψει στη δράση το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών καθώς ο Κρόνος και ο Σπόρτινγκ αποσύρθηκαν λόγω αδυναμίας.

ΕΟΚ: Αναβλήθηκαν οι εκλογές για τις 23 Μαΐου

Τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στις πρώτες αγωνιστικές δεν θα υπολογιστούν στη βαθμολογία, ενώ από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν με αφαίρεση δύο βαθμών,

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής των Σωματείων ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ στην συνέχεια του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, οι αγώνες τους στο νέο πρόγραμμα ματαιώνονται.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική και την Τροποποιητική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών τα Σωματεία ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ υφίστανται μείωση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022 (άρθρο 7 Τροποιητικής Προκήρυξης) και τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών που έδωσαν τα σωματεία δεν λαμβάνονται υπόψη στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα (άρθρο 12/Β Ειδικής Προκήρυξης, άρθρο 47 παρ. 2 κανονισμών).

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών θα γίνει την Τετάρτη (24/3).

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε το υγειονομικό πρωτόκολλο ΕΔΩ»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας