Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Κοσμά

Η ελληνίδα φόργουροντ συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» να ανενεώσουν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο.

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Κοσμά

Η Αφροδίτη Κοσμά υπήρξε από τους καθοριστικούς παράγοντες για την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό και θα παραμείνει στο λιμάνι και την επόμενη σεζόν.

Η 35χρονη ευελπιστεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να γευθεί ξανά το νέκταρ της επιτυχίας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με Αφροδίτη Κοσμά και η Ελληνίδα φόργουορντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος».

Δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω

Η ίδια στις δηλώσεις της τόνισε ότι είναι χαρούμενη από αυτή την εξέλιξη και επισήμανε ότι δε δυσκολεύτηκε καθόλου να αποφασίσει όταν της έγινε η πρόταση ανανέωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Χαίρομαι πολύ που παρέμεινα στην ομάδα της καρδιάς μου και ελπίζω να συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν με τις ίδιες επιτυχίες. Δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου, ήθελα εξ αρχής να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε το αήττητό μας στην Ελλάδα και να παλέψουμε για ότι καλύτερο στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής και μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τον κρατήσουμε ψηλά, εκεί που πραγματικά ανήκει. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση που θα είμαι και φέτος στην ομάδα και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η καινούρια σεζόν».