Moto GP: Αναβλήθηκαν το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας και της Αυστραλίας

Δεν θα πραγματοποιηθεί αγώνας τη φετινή σεζόν στην πίστα της Μεγάλης Βρετανίας και της Αυστραλίας, καθώς η διοίκηση του Moto GP ανακοίνωσε την αναβολή των δύο Grand Prix.

Moto GP: Αναβλήθηκαν το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας και της Αυστραλίας

Ακόμα δύο Grand Prix μπήκαν στη λίστα των αγώνων που δεν θα διεξαχθούν τη φετινή χρονιά στο Moto GP.

Παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών, το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και εκείνο της Αυστραλίας τέθηκαν εκτός αγωνιστικού προγράμματος.

Ο αγώνας στο Σίλβερστοουν ήταν προγραμματισμένος για τις 30 Αυγούστου, ενώ εκείνος στην πίστα του Φίλιπ Άιλαντ στις 25 Οκτωβρίου, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την ακύρωσή τους.

Συγκεκριμένα ο γενικός διευθυντής της Dorna, Καρμέλο Εθπελέτα, δήλωσε: «Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωση αυτών των δύο σημαντικών Grand Prix. Δυστυχώς δεν βρέθηκε τρόπος λειτουργικά να γίνουν οι αγώνες εκεί. Τόσο το Σίλβερστοουν όσο και το Φίλιπ Άιλαντ είναι δύο από τα πιο συναρπαστικά Σαββατοκύριακα του πρωταθλήματος, με τις δύο πίστες ανέκαθεν να μας προσφέρουν μερικούς από τους πιο αμφίρροπους αγώνες της σεζόν. Εκ μέρους της Dorna, θα ήθελα για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την κατανόηση και την υπομονή τους, καθώς περιμένουμε να βελτιωθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό».